Maak vrijblijvend een afspraak

Mogelijke thema’s bij personal coaching

  • Beter in je vel zitten
  • Vergroten van je persoonlijke effectiviteit
  • Patronen doorbreken
  • Grenzen leren kennen en bewaken
  • Keuzes maken / dertigersdilemma’s
  • Anders omgaan met stress
  • Werk-privébalans

Coaching is erop gericht om te kijken naar mogelijkheden: hoe kan het anders? En wat is er wél? Met andere woorden: om jou (weer) in je kracht te zetten. Iedereen leert zichzelf in zijn of haar jeugd patronen en gedragingen aan die op dat moment nuttig zijn, maar later in de weg kunnen zitten. In een coachtraject kunnen we dergelijke patronen samen opsporen.

Waarom ik jou hierbij kan helpen

Door goed te luisteren, te vragen en zo nodig te confronteren, help ik je om zicht te krijgen op jouw patronen en overtuigingen en het onderliggende doel dat zij dienen. Deze bewustwording helpt je om zelf de regie (weer) in handen te nemen en te kiezen hoe je omgaat met je partner/familielid/omgeving/werk/collega etc. Je leert vanuit een ander perspectief te kijken naar je omgeving en jouw eigen invloed daarop.

Mijn ervaring, opleiding en specialisaties geven me de mogelijkheid om verschillende technieken in te zetten, afhankelijk van wat er bij jou past en wat er op dat moment nodig is. Mijn uitgangspunt hierbij is altijd: de juiste aandacht voor hoofd, hart en lichaam. Het is voor velen van ons verleidelijk om de meeste waarde te hechten aan het ‘denken’, de analyse; het hoofd. Ik breng in mijn coaching denken, voelen en lichaamsbewustzijn meer in balans. Sommige oefeningen voelen aanvankelijk misschien wat ongemakkelijk of onwennig; dat is helemaal niet erg! Juist wanneer er een beetje wrijving is, ontstaat er glans.

Start van het traject

De eerste afspraak is de intake, deze afspraak gebruiken we om je vraag en doelstellingen helder te krijgen en om te bepalen of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen. Qua expertise, maar zeker ook qua klik. Op basis van dit gesprek maken we een coachplan en geef ik je een indicatie van de duur en invulling van het traject.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om vooraf even te bellen wanneer je nog vragen hebt.