Maak vrijblijvend een afspraak

Mogelijke thema’s bij loopbaancoaching

  • Plezier in werk terugvinden
  • Effectiever samenwerken of leiding geven
  • Anders leren omgaan met werkdruk en stress
  • Twijfel over de toekomst, richting kiezen
  • Werk-privébalans
  • Zicht op je talenten en hoe je die kunt inzetten – wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?
  • Sollicitatietraining en -voorbereiding: hoe krijg ik de baan die ik wil?

Vaak gaat het om: “Wat wil ik nou eigenlijk, wat past er bij mij en hoe kom ik daar? Wat zijn mijn krachten? Waar werk ik naartoe? Ik vind zoveel of juist zo weinig leuk, wat moet ik kiezen? En hoe zet ik de volgende stap?” Afhankelijk van de insteek van je vraag en van wat jouw behoefte is, kunnen we een traject starten gericht op inzicht in eigen talenten en mogelijkheden, of bijvoorbeeld op (leren) keuzes maken en op jezelf vertrouwen.

Waarom ik jou hierbij kan helpen

Behalve mijn brede opleiding en ervaring als coach, heb ik als consultant bij Ebbinge een kleine 7 jaar specifieke ervaring met loopbaanbegeleiding van zowel starters als professionals. In die jaren heb ik in verschillende sectoren allerlei bedrijven van binnen gezien en honderden professionals met een achtergrond in de advocatuur, financial services, private equity, (semi-) overheid, corporate M&A of strategy consultancy gesproken. Hierdoor heb ik een goed beeld van de arbeidsmarkt en verschillende bedrijfsculturen. Maar ook van bijvoorbeeld de mogelijkheden en onmogelijkheden bij een overstap en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Regelmatig blijkt gaandeweg dat een vraag die werkgerelateerd begint, ook in de privésfeer doorloopt. Er is dan overlap met personal coaching, dat gericht is op persoonlijke groei en ontwikkeling en het opsporen en ontkrachten van belemmerende overtuigingen. Wanneer relevant voor jouw vraag én wanneer jij dat zelf ook wil, pakken we dit stuk er natuurlijk ook bij.

Start van het traject

De eerste afspraak is de intake, deze afspraak gebruiken we om je vraag en doelstellingen helder te krijgen en om te bepalen of ik de juiste persoon ben om jou hierbij te helpen. Qua expertise, maar zeker ook qua klik. Op basis van dit gesprek maken we een coachplan en geef ik je een indicatie van de duur en invulling van het traject.

Uiteraard is het ook altijd mogelijk om vooraf even te bellen wanneer je nog vragen hebt.