keurmerk-practitioner-coachWist je dat er een keurmerk voor coaches bestaat? De titel coach is niet beschermd- hoe weet je dan dat je kwaliteit krijgt voor je geld? Een coach met de juiste ervaring en achtergrond kan zich laten accrediteren via de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Door mijn opleiding bij de Alba Academie (ook internationaal geaccrediteerd) en mijn ervaringsjaren heb ik -na het doorlopen van de vrij uitgebreide accreditatieprocedure- het keurmerk Coach Practitioner behaald. Hier ben ik trots op, want dat betekent dat ik goed ben opgeleid, voldoende vlieguren heb gemaakt en dat ik mijn kennis onderhoud door regelmatige bijscholing en intervisie. Dat ik ben aangesloten bij de NOBCO betekent verder onder andere dat ik de internationale ethische code volg en dat er een klachtenprocedure is.

 

Maak een gratis belafpraak

 

Keurmerk voor Coaches
Getagd op:                                    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *